De echopraktijk:

Pretechocentrum Westland is een onderdeel van verloskundigenpraktijk Vive. Al jaren maakt dit centrum echo's voor alle zwangeren uit het Westland, maar natuurlijk zijn ook zwangeren van buiten het Westland welkom! Het centrum is van alle markten thuis: er worden niet alleen prachtige pretecho's gemaakt, maar ook zeer professionele medische echo's. Alle echo's die wij maken worden door gediplomeerde medisch echoscopistes gemaakt. Daarom kunnen wij beloven dat je echobeleving niet alleen plezierig en gezellig, maar ook vertrouwd zal zijn! 

daiga ellaby ND8movhPDLY unsplash

Onze belofte:

Of je nu zwanger bent van je eerste of vierde kindje.... Het is altijd een unieke periode in je leven. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner, aanstaande opa's en oma's of misschien de andere kindjes uit het gezin.  Iedereen trappelt van ongeduld om de kleine alvast te mogen zien.... Met ons schitterende  3/4-D echo-apparaat kunnen wij jullie alvast laten kennismaken! 

Tijdens de echo zal onze echoscopiste de tijd nemen je hele kindje mooi in beeld brengen en uitgebreid vertellen wat ze ziet. Ze zal haar uiterste best doen om een onvergetelijke, waardevolle herinnering te helpen maken!

vive 294136328

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is, met voldoende tijd en aandacht voor jouw beleving. Om de kwaliteit van onze zorg zo optimaal te maken volgen onze echoscopistes regelmatig bij- en nascholingen en zijn zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor echoscopisten (BEN). Ook zijn zij zelf opgeleid tot verloskundige, dus weten als geen ander zwangerschap en echoscopie te combineren. De praktijk zelf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu weet je dat je terecht komt in een praktijk waar voortdurend hard gewerkt wordt, óók aan de kwaliteit van zorg.