Verloskundigenpraktijk Vive

Verloskundigenpraktijk Vive is een maatschap met enthousiaste, ervaren verloskundigen: Diana Lobert, Marye Mostert en Lisette Nolten. Ons team wordt ondersteund door 2 waarneemsters: Danielle Zwart en Pascale Kuiters. Daarnaast staat onze assistente je te woord aan de telefoon of aan de balie.  Jacqueline Zuiderwijk en Lindsey Boshuizen zijn onze vaste echoscopistes. Zij zijn wisselend aanwezig.

VlVweb47

Onze zorgverlening

Wij begeleiden de ongecompliceerde zwangerschap, geboorte en het kraambed (gedurende 6 weken). We verlenen zorg, controleren, adviseren, beantwoorden vragen en, indien nodig, ondernemen we actie als er iets niet goed lijkt te gaan. We begeleiden de bevalling thuis of in het ziekenhuis en streven ernaar dat de  bevalling zo veel mogelijk naar jullie eigen wens verloopt. Als je in het ziekenhuis onder controle bent geweest en/of bevallen bent, begeleiden wij het kraambed na thuiskomst. 

vive 294136328

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is, met voldoende tijd en aandacht voor jouw eigen wensen rondom jouw begeleiding. Om de kwaliteit van onze zorg zo optimaal te maken volgen wij regelmatig bij- en nascholingen en hebben wij praktijkoverleg. Ook zijn wij lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen) en zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV, het BIG register en de Kamer van Koophandel. Zo weet je dat je terecht komt in een praktijk waar voortdurend hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van zorg.